De ManoMedia service

Het gebeurt wel eens. Je laat door een bedrijf je website maken. Het is een hartstikke mooie website geworden en je krijgt alle gegevens overhandigd. Maar wie gaat nu jouw website onderhouden? Wat als je de website wilt actualiseren? En wat als je de openingstijden wilt wijzigen? Vaak wordt er niet gerealiseerd dat een website geen momentopname is. Een website moet nou eenmaal onderhouden worden. Dit is van belang voor de positie van de site in Google, veiligheid van jouw gegevens en van de websitebezoekers en om relevante informatie weer te blijven geven.

image00020

Voorbeelden uit de praktijk

De kans is groot dat je bij veel bedrijven ten eerste lang moet wachten op een reactie. Voordat het bedrijf voor je aan de slag kan gaan moeten zij eerst weer een nieuwe offerte opstellen. Jij moet hier vervolgens ook nog akkoord mee gaan. Dit zorgt ervoor dat er al weer een paar dagen overheen gaat voordat jouw nieuwe informatie online staat. Hoe wij dit voor jou oplossen? Je leest het hieronder!

Ten tweede ben je een vermogen kwijt zodra je voor elke wijziging apart moet gaan betalen. Dit kan nooit de bedoeling zijn. Een website hoort nou eenmaal mee te gaan met de tijd. Dit zou geen enorme kostenpost moeten zijn. Ook dit lossen wij voor jou op.

dual-screen-g518888f75_1280

Samen groeien

Wij geloven in samen groot worden. Graag gaat onze samenwerking verder dan de website. Graag helpen wij jou om jouw volledige online gedeelte van jouw bedrijf op te zetten en te onderhouden. De ManoMedia service is gebouwd om zo’n samenwerkingsverband te creëren. Durf jij het avontuur met ons aan te gaan?

success-g105c5a246_1280

De oplossing: De ManoMedia service

De ManoMedia service houd in dat jij elke maand kleine wijzigingen voor de website door kunt voeren. Dit wordt gedaan voor een vast bedrag per maand en hierdoor zul je dus niet tegen onverwachte kosten aanlopen. Daarnaast zorgt deze service ervoor dat je niet elke keer een offerte op hoeft te stellen waardoor wij vaak al dezelfde dag jouw wijzingen hebben doorgevoerd. Voor grote projecten geldt nog wel het standaard proces.  

De ManoMedia service is beschikbaar vanaf €50,- per maand en bevat het volgende:

  • Hosting
  • Zakelijke mail.
  • Kleine website aanpassingen.

*Kleine wijziging: Wijzigingen die in minder dan een uur op de site verwerkt kunnen worden.

business-g143e1d1f8_1280