Skip to content

Content creatie

Strakke content en een goed plan zijn de basis voor een toffe site. Ontdek wat wij hierin voor jou kunnen aanbieden. 

Waarom goede content belangrijk is

Waar kleren de man maken, maakt de content de website. Met deze gedachte gaan wij aan de slag met het designen van een website. Wat heb jij als bedrijf al aan content voor een site? Waar kunnen wij je bij helpen met onze diensten? Lees het hieronder!

Onze content-pijlers

Fotografie

Geen duidelijke foto’s van je bedrijf voor de website? Helemaal geen probleem! Wij komen langs met onze crew en zorgen ervoor dat jij toffe foto’s hebt van jouw bedrijf. Deze foto’s kan je daarna uiteraard ook zelf gebruiken om jouw bedrijf verder te promoten!

Benieuwd naar de mogelijkheden hierin? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen!

Bas foto Pizza Cantina
menu-holder-mockup-with-a-plain-background-992-el

Promotiemateriaal

Wat valt er allemaal onder promotiemateriaal? Eigenlijk alles waarmee je jouw bedrijf een boost kan geven. Zie hieronder enkele voorbeelden: 
Menukaarten
Flyers
Ontwerp van reclameborden
Visualisatie van bedrijfsvisies 
Visitekaartjes
Wanneer jij het kan bedenken kunnen wij het vormgeven!

Logodesign

Een logo zou niet moeten uitleggen wat jij allemaal doet met je bedrijf. Wat een logo wel moet doen is herkenbaar zijn. Denk maar eens na over bekende logo’s die bijblijven. Vaak zit het succes hiervan in de eenvoud. Wil je je logo door ons laten designen? Ga met ons in gesprek zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

logo-mockup-featuring-the-close-up-to-a-business-card-1661-el
IMG_5479

Copywriter

Bij het schrijven van een tekst kom veel meer kijken dan duidelijke informatie. Zorg dat jouw teksten op een professionele manier geschreven zijn waarbij er gelet wordt op SEO, zinsopbouw, doelgerichtheid, enz. 

Neem contact op, waarom niet?

Naam
Email
Onderwerp
Bericht *