Skip to content

Lees hier meer over ons verhaal!

Benieuwd naar het verhaal achter ons bedrijf? Ontdek het team achter Mano!

Aim for the moon

Shoot for the stars

Wij zijn ManoMedia

Wij krijgen energie van het vertellen van het “waarom”. Elk bedrijf heeft redenen waarom ze doen wat ze doen. Of dat nou het oplossen van een probleem is, het zorgen voor een bepaald gevoel of het creëren van kansen, deze “waarom” maakt bedrijven uniek. Hier gaan wij mee aan de slag met websites, webshops en marketing als middelen. Maar onze diensten gaan verder dan alleen dat. Wij gaan graag met jou aan de slag om jouw “waarom” sterker neer te zetten en jouw bedrijf hieromheen te structuren. 

Persona 11

Stijn Paludanus

Strateeg

Als strateeg van het bedrijf zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat elke opdracht zo goed mogelijk afgehandeld wordt. Daarnaast duik ik graag in de cijfers om te zorgen voor verbeteringen!

Persona 1

Bas Schipper

Techneut

Als techneut van het bedrijf sta ik altijd voor je klaar. Geen enkel probleem te gek om op te lossen en door de juiste vragen te stellen proberen we zo doelgericht mogelijk te werk te gaan!

Keertje langskomen?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom gerust een keertje langs, dan kunnen we kijken waar je precies naar opzoek bent. Uiteraard zijn wij dan benieuwd naar het verhaal achter jouw bedrijf! Een gesprek is uiteraard volledig vrijblijvend en is puur om even kennis te maken! 

Vul even het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Open Whatsapp
Ik wil graag hulp
Chat met Stijn
Hoi ik ben Stijn.

Kan ik je ergens mee helpen?