Onze werkwijze 

Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan

Onze 6 stappen naar jouw succes!

Orientatiegesprek

Wij vinden het van belang dat we weten wie onze klanten daadwerkelijk zijn. Daarom hebben we het graag met jou over jouw bedrijf. Aan de hand van dit gesprek gaan wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen en sturen wij een offerte op.

Read more

Prototype

Nadat wij de offerte hebben doorgestuurd en alle benodigde informatie hebben ontvangen gaan wij druk aan de slag. Wij streven ernaar om binnen een week een prototype af te hebben en dat aan jou te presenteren. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw site.

Read more

Persoonlijke feedback

Nadat wij jou het prototype presenteren kan je op je gemakje kijken naar de site. Hierop kan je dan zo veel feedback geven als je zelf wil. Met deze feedback op zak gaan wij de website aanpassen en aanscherpen.

Read more

Tweede prototype

Op basis van de persoonlijke feedback die jij ons geeft gaan wij aan de slag met een nieuwe versie. Vervolgens presenteren wij jou met deze hernieuwde versie van jouw website.

Read more

Externe feedback

Nadat wij de tweede versie van de website hebben gepresenteerd heb je wederom de mogelijkheid om feedback te geven. In deze fase adviseren wij altijd om zo veel mogelijk meningen van mensen om je heen te verzamelen. Denk hierbij aan collega’s, familie en vrienden. Op die manier weet je zeker dat de website goed in de markt gaat liggen.

Read more

Eindproduct

Tenslotte ben je bij de laatste fase van het proces aangekomen. Hierbij presenteren we de eindversie van de website en gooien we hem samen online. Natuurlijk kunnen hierna nog kleine dingen worden aangepast als je dit zou willen, Rome was immers ook niet in een dag gebouwd!

Read more

 

Open chat
1
Heey daar!👋
Stel ons een vraag en wij proberen zo snel mogelijk te reageren!