Skip to content

Bekijk ook onze socials!

Facebook
Instagram
LinkedIn
Maak hier kennis met ons team!

Stijn Paludanus Mede-eigenaar/Designer

Mijn naam is Stijn Paludanus, geboren en getogen in Breda. Ondernemen zit in mijn bloed en ik combineer dit graag met mijn passie voor digital design. Door mijn universitaire achtergrond in informatiewetenschappen weet ik precies welke technieken werken voor uw bedrijf en ik help u hier graag mee opweg. Tenslotte ben ik er op gebrand om telkens weer de mooiste en effectiefste websites af te leveren waar een bedrijf daadwerkelijk iets aan heeft. “Een website hoeft niet alleen mooi te zijn, het moet ook een effectieve functie hebben!”

Bas Schipper Mede-eigenaar/Designer

 Mijn naam is Bas Schipper. Ik ben al enkele jaren bezig met het bouwen van websites. Als web designer vind ik voldoening in het opleveren van mooie maar vooral ook functionele websites die ervoor zorgen dat jouw online doelen gerealiseerd worden. Ik houd graag van een uitdaging, dit zorgt ervoor dat ik mij constant blijf ontwikkelen. Mocht jij gebruik willen maken van onze dienst? Dan gaan we samen een fantastisch avontuur tegemoet.

Het einddoel? dat bepaal jij!

Heeft u nu interesse in een website of webshop van Manomedia? Vraag gerust een offerte op!

Stijn Paludanus, Mede-eigenaar

Innovatief, Ambitieus en Creatief zijn drie kernwoorden waarmee ik mezelf zou omschrijven. Als persoon vind ik het van belang om te luisteren naar anderen en om daar vervolgens met mijn kwaliteiten op in te spelen.

Innovatief: “De box is vaak al vol, denk er daarom buiten”.
Niet elk obstakel of probleem heeft een voor de hand liggende oplossing. De zoektocht naar deze oplossing vind ik vaak dan ook het meest belonend!

Ambitieus: “Ambitie is durven doen waar je goed in bent”. 
In de afgelopen jaren heb ik geleerd om door te zetten in de dingen waar mijn passie ligt. Het is niet de vraag of ik het kan, maar hoe ik hetvoor elkaar ga krijgen!

Bas Schipper, Mede-eigenaar

Text content

Open chat
1
Hallo daar,

Waar kunnen we u mee helpen?