Skip to content

De heren van Mano

Maak hier kennis met het team!

ManoMedia is begonnen als marketingbedrijf waarbij de focus ligt op het verbeteren van de sales van bedrijven. Al snel kwamen wij erachter dat het veel belangrijker is om te beginnen bij de online basis van een bedrijf, namelijk websites en webshops. Als deze basis namelijk niet klopt gaan de sales ook nooit komen!

Maak hier kennis met ons team!

Stijn Paludanus Mede-eigenaar/Designer

Mijn naam is Stijn Paludanus, geboren en getogen in Breda. Ondernemen zit in mijn bloed en ik combineer dit graag met mijn passie voor digital design. Door mijn universitaire achtergrond in informatiewetenschappen weet ik precies welke technieken werken voor uw bedrijf en ik help u hier graag mee opweg. Tenslotte ben ik er op gebrand om telkens weer de mooiste en effectiefste websites af te leveren waar een bedrijf daadwerkelijk iets aan heeft. “Een website hoeft niet alleen mooi te zijn, het moet ook een effectieve functie hebben!”

Bas Schipper Mede-eigenaar/Designer

 Mijn naam is Bas Schipper. Ik ben al enkele jaren bezig met het bouwen van websites. Als web designer vind ik voldoening in het opleveren van mooie maar vooral ook functionele websites die ervoor zorgen dat jouw online doelen gerealiseerd worden. Ik houd graag van een uitdaging, dit zorgt ervoor dat ik mij constant blijf ontwikkelen. Mocht jij gebruik willen maken van onze dienst? Dan gaan we samen een fantastisch avontuur tegemoet.

Het einddoel? dat bepaal jij!

Heeft u nu interesse in een website of webshop van Manomedia? Vraag gerust een offerte op!

Open chat
1
Hallo daar,

Waar kunnen we u mee helpen?