Skip to content

Over ons

Ontdek hier de (knappe) koppen achter ons bedrijf en wie bij ons allemaal zorgt voor wat! Interesse in deel uitmaken van het Manoteam? Laat het ons weten!

Hoe, wat en wanneer? 

In begin 2020 is ManoMedia begonnen als webdesignbureau door een gezamenlijke passie van ondernemen en de digitale wereld. Inmiddels zijn we al weer enkele jaren verder en hebben we onze diensten uitgebreid met dingen als marketing, design en het meedenken met andere bedrijven.

Om onze diensten zo optimaal mogelijk te kunnen leveren werken wij samen met verschillende professionele freelancers. Dit past dan ook goed bij ons motto: Mano y Mano = hand in hand. Samen sta je immers altijd sterker dan alleen!

Mano

Onze (knappe) koppen

Ontwerp zonder titel (10)

Bas Schipper

Creatief brein/mede-eigenaar

Als creatief brein van het bedrijf sta ik altijd voor je klaar. Geen enkel probleem te gek om op te lossen en door de juiste vragen te stellen proberen we zo doelgericht mogelijk te werk te gaan!

Ontwerp zonder titel (9)

Stijn Paludanus

Strateeg/mede-eigenaar

Als strateeg van het bedrijf zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat elke opdracht zo goed mogelijk afgehandeld wordt. Daarnaast duik ik graag in de cijfers om te zorgen voor verbeteringen!

Join het Mano-team