Skip to content

Ons portfolio

Het leggen van connecties en creëren van projecten samen met de klant is het leukst wat er is!

Wij zijn daarom ook erg trots op de projecten die we af hebben gerond met onze klanten. Benieuwd naar wat voor soort projecten wij al hebben gedaan? Neem gerust een kijkje hieronder!

Heb je nou een project wat niet lijkt op wat hieronder al weergegeven staat? Daag ons uit!

Roplossing voorkant

www.roplossing.nl
Met trots presenteren wij je de site van Roplossing. Roplossing biedt jou de mogelijkheid om jouw gewenste opbrengst te bereiken door middel van het stellen van oplossingsgerichte vragen. Compleet met geintregeerde webshop. Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

De brabathon voorkant

www.thebrabathon.nl
Een echte Hackathon waarvoor je je als student aan kan melden. Wat ga je doen? Een oplossing bedenken voor een casus die je aangewezen krijgt. Een vet project waarin je kennis maakt met het probleemoplossend werken in de praktijk. Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

UBG company voorkant

www.ubgcompany.com
Een internationale speler op het gebied van promotionele BBQ’s en bijbehorende accesoires, van schorten tot sauzen. Met erg veel plezier hebben samengewerkt met UBG om dit proces to een succes te maken. Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

de klompenboom voorkant

www.deklompenboom.nl
Een gezellige boerencamping in Galder waar je heerlijk terecht kan voor een vakantie of een heerlijke lunch op het terras. Naast de website hebben wij ook de fotografie verzorgd voor De Klompenboom. Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

ubg B2B voorkant

www.portal.ubgdistribution.com
Nog een project voor UBG? Jazeker! Dit maal hebben wij het ontwerp gecreerd voor hun business to business portaal waar je als bedrijf jouw producten kunt bestellen. Wederom een project waar we trots op zijn! Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

Onze bio slager voorkant

www.onzebioslager.nl
Onze Bio Slager is zowel een particuliere als zakelijke slagerij die maatwerk levert aan horecaondernemingen. Wekelijks te vinden op de markten rondom Breda. Naast de website hebben wij ook de fotografie verzorgd voor Onze Bio Slager. Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

bobs chauffeursdiensten voorkant

www.bobschauffeursdiensten.nl
Een studentenchauffeursdienst die jou overal naartoe brengt waar je wil. Dit jonge bedrijf hebben wij geholpen aan een doeltreffende website waarop klanten gemakkelijk een reserveringen kunnen boeken voor hun chauffeurs afspraak. Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

wijkraad boeimeer voorkant

www.wijkraadboeimeer.nl
Wat is nou mooier dan een site te mogen maken voor je eigen wijk. Met de site van Wijkraadboeimeer ben je altijd op de hoogte van de nieuwste weetjes over de wijk Boeimeer. Bij dit project hebben wij ook gezord voor de fotografie. Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

forest focus

www.forestfocus.nl
Een webshop waarbij je de mooiste macro foto’s voor bij jou thuis aan de muur kunt bestellen. Van canvas tot aan aluminium in allerlei verschillende maten. In deze webshop vind je zeker iets wat precies matcht bij jou interieur. Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

fris facilities voorkant

www.fris-facilities.nl
Fris-facilities is een bedrijf dat jouw bedrijf compleet ontzorgt op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Van glasbewassing tot groenonderhoud. Fris-facilities zorgt ervoor dat jouw pand of bedrijf weer de uitstraling krijgt die het verdient! Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

join the skwatt voorkant

www.join-the-skwatt.com
Een fantastisch jong bedrijf waarvoor jij terecht kan als je opzoek bent naar merchandise van bekende influencers/creators. Compleet met geïntegreerde webshop zodat klanten gemakkelijk hun favoriete merchandise kunnen bestellen Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

skwatt voorkant

www.skwatt.nl
Naast de webshop hebben wij voor SKWATT ook het portaal gemaakt waar influencers zich aan kunnen melden om deel te worden van de SKWATT. Waarom is SKWATT voor ons zo speciaal? Omdat dit ons eigen project is natuurlijk! Meer weten over dit project? Neem zelf een kijkje op de site!

duoweetjenog

www.duoweetjenog.nl
Bent u klaar voor een onvergetelijke middag of avond vol vermaak en liedjes uit de oude tijd? Dan ben je bij Duo weet je nog aan het juiste adres! Het duo, bestaande uit Gert en Fred zorgen voor een avond nooit te vergeten. Meer weten? Neem zelf een kijkje op de site voor meer informatie!

Open chat
1
Hallo daar,

Waar kunnen we u mee helpen?