Skip to content

Porfolio

Bekijk hier ons gehele portfolio!

Pizza Cantina

Zin in een heerlijke pizza met echte Italiaanse streekproducten? Neem nu een kijkje op de website van Pizza Cantina en laat je verbazen door de heerlijke gerechten die je kan bestellen. Liever in de zaak uiteten gaan? Plaats dan een reservering via de site!

Portfolio wijkraad
Portfolio OBS s

Onze Bio Slager

Een site met daarin een scheiding tussen consumenten en horeca. Dat was de opdracht van Onze Bio Slager. Lees nu meer over de verschillende soorten vlees of plaats een bestelling via de site!

Wijkraad Boeimeer

Hoe vet is het om een website te maken voor de wijk waar je zelf in opgegroeid bent? Dat vonden wij dus ook. Bekijk wat er op de agenda staat van de Wijkraad of stuur je eigen foto’s van de wijk in die wij vervolgens op de site plaatsen!

Portfolio wijkraad (2)
Portfolio OBS s (1)

Join the SKWATT

Een webshop waarop je jouw favoriete influencer merchandise kan bestellen. Volledig met integratie naar de drukker waardoor alles vloeiend verloopt. Neem nu een kijkje op join the SKWATT en wellicht staat jouw favoriete influencer er wel tussen!

Roplossing

Zowel een website waar je alles kan vinden over de werkwijze van trainer/coach Rob Paludanus als een webshop waar hij zijn informatieve waaiers verkoopt. Bekijk welke trainingen Rob allemaal aanbiedt.

“Veel deskundigheid en geduld. Met veel deskundigheid en geduld hebben Bas en Stijn mijn website vorm weten te geven, waarin ze zeer goed hebben aangesloten en geluisterd naar wat ik wilde en waar ik voor sta. Dit hebben ze vervolgens zeer goed weten om te zetten in mijn website. Grote klasse mannen!”

– Rob Paludanus –
Eigenaar Roplossing

Portfolio OBS s (2)
Portfolio OBS s (3)

Motor-id

Motor-id hebben wij geholpen met het toevoegen van een webshop-extentie voor de website. Dit hebben wij op zo’n manier ingericht zodat Motor-id zelf alle producten in kon voeren. Dat heeft tot een toffe samenwerking gezorgd met een mooi resultaat!

“Professionaliteit: Zeer blij met deze jonge ondernemers, luisteren goed naar je wensen, en voeren deze snel en goed uit. Aanrader!”

– Wim Poppelaars –
Eigenaar Motor-id

UBG

Enerzijds de company website en anderzijds de lay-out van het verkoop portaal. Na de oplevering is UBG zelf verder uitstekend aan de slag gegaan met het vernieuwen en optimaliseren van de website waardoor het er up-to-date is!

Portfolio OBS s (4)
Portfolio OBS s (5)

Forest Focus

 “Let your words be few”, een schitterende visuele site met daarop unieke foto’s op macroniveau. Mooi om naar te kijken maar nog mooier om in de kamer te hebben natuurlijk. Daarom ook de geïntegreerde webshop met talloze bestel-opties.

“Het is een geweldige website geworden, beter dan we gehoopt hadden. De samenwerking en communicatie was erg fijn. Via de mail, bellen of WhatsApp, overdag of in de avond. Ze komen met leuke vernieuwende ideeën om de website naar een hoger niveau te tillen waar je zelf niet mee komt. Het meedenken werd erg gewaardeerd!”

– Remco & Björn –
Eigenaren Forest Focus

De Brabathon

De eerst cross institutionele Hackathon van Brabant! Helaas door corona afgezegd maar voor 2022 weer op de planning. De site is volledig door studenten verder aangepast zodat dit meer past bij de nieuwe editie. 

Portfolio OBS s (6)
Portfolio OBS s (14)

Bobs Chauffeursdiensten

Een studentenbedrijf waarbij je gewoon je eigen chauffeur kan huren. De gekozen student brengt je in jouw auto naar de gewenste plek en haalt je vervolgens ook weer netjes op. Nooit meer druk maken dat je niet kan drinken dus! 

“Meedenkend: ManoMedia heeft mijn site gebouwd. Ik ben hier uiterst tevreden mee. De mannen van ManoMedia dachten zelf erg mee met het bouwen van mijn website. Ik mocht momenten van feedback inleveren en dit werd gelijk aangepast hoe ik het voor me zag. Een top samenwerking met een geweldig resultaat!”

– Bobby Sips –
Eigenaar Bobs Chauffeurs Diensten

De Klompenboom

Een toffe mini-camping in de buurt van Galder waar je heerlijk tot rust kan komen. Daarnaast kan je ook langskomen voor een lekkere lunch of een drankje! Naast de site hebben wij De Klompenboom ook voorzien van een eigen menukaart!

Portfolio OBS s (8)
Portfolio OBS s (9)

Fris-Facilities

Een multidisciplinair bedrijf dat alles rondom schoonmaak en onderhoud kan verzorgen voor jouw bedrijf. Van vloeronderhoud tot glazenwassers. Bij Fris Facilities is geen service te gek en hun specialisten zorgen voor een schoon resultaat!

Duo ‘weet je nog’

Plezier, gezelligheid en lekker meezingen. Dat kan je verwachten van een optreden van Duo ‘Weet Je Nog’. Fred en Gert gebruiken oudere liedjes die u wel kent van vroeger om geweldige herinneringen terug te halen!

Portfolio OBS s (10)
Portfolio OBS s (11)

Jassie

Een studenteninitiatief van de studenten van Avans om het uitgaan gemakkelijker te maken. Boek via je telefoon een kluisje en hang daar je jas/tas op tijdens het uitgaan. Nooit meer zorgen maken dat je jas gestolen wordt dus!

Baronie TV

Voor Baronie TV hebben wij een app gemaakt waardoor jij de uitzendingen gemakkelijk live op je telefoon/tablet kan volgen en zelfs kan livestreamen naar je TV. Zo mis je nooit meer een carnavalsuitzending!

angled-black-iphone-6
Portfolio OBS s (12)

Ivium Demostat

Een initiatief van Ivium Technologies om een van hun producten uit te lichten. Namelijk, de DemoSTAT. Met dit apparaatje kan je meteen meten of een jouw applicatie werkt met een apparaat van Ivium Technologies!

Natuurlekker

Natuurlekker is een theeschenkerij en lunchroom gelegen langs mooie wandel- en fietsroutes. Het is de ideale plek om tijdens een wandeling of fietstocht van een kop thee of koffie met een heerlijk stukje taart te genieten. 

Portfolio OBS s (13)
mano gloed

Zundert Cold Store

Momenteel nog druk in de steigers! Houd onze social media in de gaten voor updates.

Active Company

Momenteel nog druk in de steigers! Houd onze social media in de gaten voor updates.

mano gloed

Neem contact op, waarom niet?

Naam
Email
Onderwerp
Bericht *