Skip to content

Social media service

Wij helpen je graag verder!

Naar onze mening heeft elk bedrijf een goede online representatie nodig. Niet alleen is dit een uitstekend visitekaartje als mensen opzoek zijn naar informatie, het zorgt ook voor nieuwe klanten en dat bestaande klanten op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Uiterst belangrijk dus! Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan en hoe wij je kunnen helpen met de online representatie van je bedrijf!

Het consistent onderhouden van social media, vaak een struikelblok voor ondernemers omdat het tijd kost die je er vaak niet in wilt steken. Wij helpen je hier graag mee opweg. Wij gaan op basis van jouw bedrijf kijken naar de platformen die het meest effect hebben. Op niet elk platform is jouw doelgroep namelijk even goed te bereiken. Vervolgens stellen wij een contentkalender samen op basis van het pakket dat jij kiest. Meer weten over verschillende platformen en onze pakketten, lees gerust verder!

Bekijk hier verschillende platformen en de bijbehorende voordelen

Facebook

Facebook

Met als doel om gebruikers samen te brengen en online gemeenschappen te creëren is Facebook een uitstekend middel om jouw doelgroep aan te spreken. Door het gebruik van verschillende soorten berichten kan jouw bedrijf serieus veel mensen bereiken op dit platform. Door de werking van Facebook worden er dagelijks miljoenen stukjes informatie van gebruikers verzameld en daar kan jij als bedrijf van profiteren!

7100000

Dagelijkse Facebook gebruikers

3400000

Dagelijkse Instagram gebruikers

4700000

Dagelijkse LinkedIn gebruikers

Om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij de keuze uit de volgende 3 pakketten: 

Beginner

€25

per week

1 post per week

Maandelijke analyse-rapport

Contentkalender 

Gevorderde 

€35

Per week

2 posts per week

Maandelijke analyse-rapport

Contentkalender 

Sociale meester

€50

Per week

4 posts per week

Maandelijke analyse-rapport

Contentkalender 

Wat houdt alles in onze pakketten precies in?

Aantal posts per week

Wij onderzoeken voor jou wat het beste platform voor jouw bedrijf is. Hierop plaatsen wij het gekozen aantal posts per week. Meer platformen nodig? Overleg met ons voor een mooie deal!

Maandelijks analyse-rapport

Aan het eind van de maand stellen wij voor u een mooi rapport voor u op zodat u kan zien wat de gevolgen zijn van het bijhouden van de sociale media. 

Contentkalender

Op basis van het contractduur stellen wij een contentkalender op waarop je kan zien wat voor post er elke week online komt. Hierop hebben wij gaandeweg ook graag jouw feedback natuurlijk!

hexagon
Open chat
1
Hallo daar,

Waar kunnen we u mee helpen?