Skip to content

Visueel design

Hoe ondersteun jij je bedrijf op  visueel gebied?

Wat bedoelen we hier precies mee? Eigenlijk alles dat je kan gebruiken om jouw bedrijf op een visuele manier weer te geven. Denk hierbij aan het ontwerpen van een logo, visitekaartje, fotografie, bedrijfsvideo’s, etc. Alles wat ervoor zorgt dat jouw klanten een beter beeld krijgen van jouw bedrijf. Benieuwd wat we hierin voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Lees hieronder de mogelijkheden!

Naast het bouwen van websites, webshops en het aanbieden van verschillende marketingactiviteiten bieden wij ook een breed scala aan visuele vormgeving die voor jouw bedrijf van belang kan zijn. Hieronder hebben we deze verschillende diensten verder voor je uitgewerkt. Zo weet je precies wat we voor jou kunnen betekenen!

De juiste visuele content en design kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf een unieke uitstraling krijgt!

Wat kan een goed logo voor jouw bedrijf bieden?

Spoiler: meer dan je denkt!

De eerste aspecten die klanten van jouw bedrijf meekrijgen zijn vaak de bedrijfnaam en het bedrijfslogo. Waarom zou je dit via een online generator laten doen als je ook gewoon op opdracht jouw persoonlijke logo kan laten ontwerpen? Hierdoor krijgt jouw logo de professionele aandacht die het verdient en kan je ook je persoonlijke draai eraan geven. Wij gaan samen met jouw zitten om te kijken waar de focus ligt van jouw bedrijf. Waar liggen de kansen en mogelijkheden? Hier spelen wij op in met het ontwerpen van jouw bedrijfslogo. 

icon-2515316_1920
color-text-1279813

Ons Logo design proces

Hoe verloopt het proces van het ontwerpen van een logo eigenlijk? Wij vinden het van belang dat u als klant zo veel mogelijk imput heeft in uw eigen logo. Daarom gaan we met u in gesprek om te kijken naar de kwaliteiten van het bedrijf. Op basis hiervan gaan we kijken naar verschillende kleuren voor het logo. Hierbij maken wij gebruik van talloze studies die al gedaan zijn over het effect van bepaalde kleuren op mensen. Wij gaan aan de slag en presenteren u met verschillende versies en uitwerkingen van mogelijke logo’s. Op basis van uw feedback gaan wij vervolgens bezig met het ontwerpen van uw uiteindelijke logo. 

Bekijk hieronder enkele logo’s die door ons zijn ontworpen 

Het gebruik van goede foto’s geeft jouw bedrijf een persoonlijke sfeer die authenticiteit uitstraalt!

Open chat
1
Hallo daar,

Waar kunnen we u mee helpen?