Skip to content

Webshop nodig?

Wij helpen je graag verder!

Een website voor je bedrijf is leuk en zeker belangrijk, maar wat nou als je jouw online platform kan gebruiken om producten of diensten te verkopen. Hierdoor krijgt jouw bedrijf een gehele nieuwe dimensie. Met deze gedachte ontwerpen wij ook onze webshops. Of je nou opzoek bent naar een webshop naast je fysieke winkel, of dat je slechts alleen wilt verkopen via een webshop, bij ons ben je aan het juiste adres! Neem contact met ons op zodat we samen door de mogelijkheden kunnen lopen!

computer-data-display-documents-577210

Onze webshops

Onze webshops worden, net als onze websites, gebouwd door middel van de nieuwste technieken, plugins en kennis. Zo zijn al onze websites “responsive” wat wil zeggen dat ze zowel op de computer, tablet en telefoon goed tot hun recht komen. Wij vinden dat webshops klantvriendelijk, doelgericht maar vooral effectief moeten zijn. Het doel van de webshop is het verkopen van een product of dienst. Om deze gedachten heen ontwerpen wij onze webshop. Bent u nu geïnteresseerd in een webshop van ons? Vraag gerust een offerte aan!

 

Effectief
Klantvriendelijk
Responsive
Doelgericht

Op maat gemaakt voor jouw winkel of bedrijf

Wij bieden professionele op maat gemaakte webshops aan. Onze visie is dat een webshop zo min mogelijk overbodige informatie moet hebben. Alle informatie die vermeld staat op de pagina’s moet de klant ertoe zetten om actie te ondernemen of om informatie te verstrekken. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat webshops niet duur hoeven zijn. Daarom zijn al onze prijzen zoals ze worden vermeld, geen bijkomende kosten of addertjes onder het gras. 

code-2620118_1920

Maandelijks onderhoud

Eerlijke service en duidelijke prijzen!

Het ontwerpen van webshops is één ding maar sites hebben ook onderhoud nodig. Daarvoor zijn onze onderhoudspakketten ideaal! Wij zorgen ervoor dat jouw webshop blijft draaien en daarnaast kan je gebruik maken van onze 24/7 service!

Vragen? Neem gerust contact op!

Basis€35.-

per maand

Hosting
Zakelijke mail
SSL-beveiliging
Wekelijke updates
24/7 klantenservice
Neem contact op
Meesterop aanvraag

Per maand

Hosting
Zakelijke mail
SSL-beveiliging
Wekelijkse updates
24/7 klantenservice
Onbeperkt site wijzigingen
Maandelijks rapport
Marketingdiensten
Neem contact op

Deze opties zijn niet verplicht. Uiteraard bouwen wij ook met plezier jouw website waarnaar jij hem vervolgens kan onderhouden. Wij bieden dan echter geen garantie dat alles soepel blijft lopen. 

Open chat
1
Hallo daar,

Waar kunnen we u mee helpen?