Website nodig?

Bekijk hier de websites die wij aanbieden!

Onze webdiensten

Wij bieden zowel professionele op maat gemaakte websites als webshops aan. Onze visie is dat een website of webshop zo min mogelijk overbodige informatie moet hebben. Alle informatie die vermeld staat op de pagina’s moet de klant ertoe zetten om actie te ondernemen of om informatie te verstrekken. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat websites en webshops niet duur hoeven zijn. Daarom zijn al onze prijzen zoals ze worden vermeld, geen bijkomende kosten of addertjes onder het gras. 

Websites

Een effectieve doelgerichte website op maat gemaakt voor uw bedrijf, aan de hand van uw wensen
Vanaf €299

Webshops

Een effectieve doelgerichte webshop waarmee u uw producten kunt verkopen
Vanaf €499
achtergrond websites pagina

Onze websites

Onze website worden gebouwd door middel van de nieuwste technieken, plugins en kennis. Zo zijn al onze websites “responsive” wat wil zeggen dat ze zowel op de computer, tablet en telefoon goed tot hun recht komen. Wij zijn van mening dat een website effectief, doelgericht en klantvriendelijk moet zijn. Bent u nu geïnteresseerd in een website van ons? Vraag gerust een offerte aan!

 

Responsive
Klantvriendelijk
Effectief
Doelgericht

Onze webshops

Onze webshops worden, net als onze websites, gebouwd door middel van de nieuwste technieken, plugins en kennis. Zo zijn al onze websites “responsive” wat wil zeggen dat ze zowel op de computer, tablet en telefoon goed tot hun recht komen. Wij vinden dat webshops klantvriendelijk, doelgericht maar vooral effectief moeten zijn. Het doel van de webshop is het verkopen van een product of dienst. Om deze gedachten heen ontwerpen wij onze webshop. Bent u nu geïnteresseerd in een webshop van ons? Vraag gerust een offerte aan!

 

Responsive
Klantvriendelijk
Effectief
Doelgericht
computer-data-display-documents-577210

Scroll hieronder gerust even door onze projecten heen!

  • skwatt
  • Obers@home
  • Mr.Krabs
  • Emergo
  • BOB'S Chauffeurs Diensten