Skip to content

Website nodig?

Wij helpen je graag verder!

Naar onze mening heeft elk bedrijf een goede online representatie nodig. Niet alleen is dit een uitstekend visitekaartje als mensen opzoek zijn naar informatie, het zorgt ook voor nieuwe klanten en dat bestaande klanten op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Uiterst belangrijk dus! Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan en hoe wij je kunnen helpen met de online representatie van je bedrijf!

achtergrond websites pagina

Onze websites

Onze website worden gebouwd door middel van de nieuwste technieken, plugins en kennis. Zo zijn al onze websites “responsive” wat wil zeggen dat ze zowel op de computer, tablet en telefoon goed tot hun recht komen. Wij zijn van mening dat een website effectief, doelgericht en klantvriendelijk moet zijn. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

 

Responsive
Klantvriendelijk
Effectief
Doelgericht

Kosten van een website

Naar onze mening hoeft een website geen bakken met geld te kosten. Daarom proberen wij altijd zo veel mogelijk mee te denken met de klant om zo tot de beste overeenkomst voor beide partijen te komen. Een website heb je bij ons dan ook al vanaf €550,-. Aangezien elk project uniek is hebben wij geen specifieke prijzen voor jouw project. Hierover gaan we dan ook graag met je in gesprek!

In termijnen betalen? Helemaal geen probleem! Bij ons kunt je over een periode van maximaal een jaar de kosten van de website terugbetalen. Hierdoor hoeft een website niet in één keer een grotere kostenpost te zijn!

Bijkomende opties voor websites

Bij onze websites bieden wij talloze opties waardoor jouw website nog beter aansluit bij jouw bedrijf. Zie hieronder enkele voorbeelden waaruit je kan kiezen

Reserveringssysteem

Compleet reserveringssysteem waarmee klanten via de website afspraken kunnen plannen. 

Klant recensie systeem

Zorg ervoor dat jouw klanten een compliment achter kunnen laten op jouw website. 

Meertalige optie

De optie om jouw website naar een andere taal over te schakelen? Wij regelen het voor je. 

Nieuwsfeed

Ervoor zorgen dat jouw sociale media berichten ook meteen op de website komen? Geen probleem!

Naast de bovenstaande opties zijn er nog talloze andere opties die wij in jouw website kunnen verwerken. Heb jij hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

Maandelijks onderhoud

Eerlijke service en duidelijke prijzen!

Het ontwerpen van websites is één ding maar sites hebben ook onderhoud nodig. Daarvoor zijn onze onderhoudspakketten ideaal! Wij zorgen ervoor dat jouw website blijft draaien en daarnaast kan je gebruik maken van onze 24/7 service!

Vragen? Neem gerust contact op!

Basis€35.-

per maand

Hosting
Zakelijke mail
SSL-beveiliging
Wekelijke updates
24/7 klantenservice
Neem contact op
Meesterop aanvraag

Per maand

Hosting
Zakelijke mail
SSL-beveiliging
Wekelijkse updates
24/7 klantenservice
Onbeperkt site wijzigingen
Maandelijks rapport
Marketingdiensten
Neem contact op

Deze opties zijn niet verplicht. Uiteraard bouwen wij ook met plezier jouw website waarnaar jij hem vervolgens kan onderhouden. Wij bieden dan echter geen garantie dat alles soepel blijft lopen. 

Open chat
1
Hallo daar,

Waar kunnen we u mee helpen?